14-10-07

Eerste wedstrijd

Ziezo de eerste stratenloop van het nieuwe winterseizoen zit er alweer op.
Ik kon kiezen tussen 3-6 en 9km. Ik verkoos echter de 3 en de 6km. Over de 3km die ik won, kan ik eigenlijk kort zijn. Meelopen en de laatste 800m een kleine versnelling volstond om de overwinning te behalen. De tegenstand was ( met alle respect voor mijn medelopers ) niet wat het zou moeten zijn.
Een kwartiertje daarna was het de 6km over 2 ronden. In het begin werd er ook niet zo stevig doorgelopen, maar na 1km ben ik lichtjes beginnen te versnellen en zo liepen Fabrice Laga en ikzelf zij aan zij. Toen hij net voor de 2de doortocht eventjes versnelde op het stuk bergop, kon ik niet anders dan mijn eigen tempo verder lopen. De tempoversnellingen zitten nog niet echt in de benen. Of laat ons zeggen: het was de ademhaling die het niet echt zag zitten om nog verder door te gaan. Ik kwam dus als 2de over de streep in een tijd van om en bij de 19' op een toch wel zwaar parcours met veel wind. Morgen gaan we terug verder met de conditie opbouw voor het verdere seizoen.

Volgende week een oefenveldloop over 6 a 7km waar ik toch goeie concurrente verwacht van terug Fabrice Laga, Bart Verkaemer, Aman Gemeda?, Francies Van Steenbrugge? we zullen zien....

 

20:20 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.