26-11-07

Cross Zele: Totale offday!

Normaal gezien moest ik gisteren aan de start staan van de korte cross.Maar onderweg naar daar voelde ik me al in slaap vallen achter het stuur.( dit heb ik echter nog nooit meegemaakt). Ik had gehoopt dat het gevoel ging weg zijn eenmaal ik aan het opwarmen was, maar het werd nog erger...
Slechte benen, een leeg, futloos gevoel. En dan maar 5' voor de start te beslissen dat ik niet ga deelnemen aan de korte cross.
Ik heb er dan maar voor gekozen om toch nog een goede training te doen maar dan op de lange cross. Bedoeling: toch nog wat kilometers lopen op deze regenachtige zondag en zeker niet in het rood gaan. Ik heb de hele tijd samen gelopen met Jo Grieten, ik heb nooit het gevoel gehad dat ik over men tempo ging of dat ik moest naar adem happen. En in de laatste 300m werd men gevoel dan ook  bevestigd, ik kon nog uitpakken met een serieuze demarrage om zo voor Jo naar de 6de plaats te lopen.Bijna had ik de man voor mij ook nog te pakken. Maar daarvoor was ik er iets te laat aan begonnen.
deze week zal ik vooral moeten uurtjes slaap in halen. En mijn trainingen rustig afwerken. Om dan hopelijk weer 100% fit te staan aan de start van de corrida in Waregem ( 9km) waar ik toch graag een mooi resultaat zou neerzetten.

 

12:58 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ola .... toch gevaarlijk hé , zo plots de moeheid die de kop opsteekt !! Eerlijk gezegd toch een mooie prestatie ondanks het loom en moe gevoel. Tot in waregem !!!
Gwen

Gepost door: Gwen | 26-11-07

De commentaren zijn gesloten.