02-12-07

Kerstloop Waregem: 5de plaats.

Vandaag stond ik aan de start van de toch wel sterk bezette kerstloop in Waregem. O.a: Dimitri Caby, Stijn Van De Velde, Kris Moerenhout, Bram Coppens.....
Hoe lastig het was moet ik jullie waarschijnlijk niet vertellen,wie vandaag eens naar buiten heeft gekeken door het raam zal dit onmiddelijk begrijpen.
Van in de start liepen Stijn en Dimitri weg, ik wist niet goed wat ik zou doen, bij wie ik ging aanklampen, in de eerste ronde werd dit dan Bram Coppens.We liepen constant op een 10tal meter,ik voelde dat dit nog iets te snel was voor mij, en liet me dan direct afzakken tot bij Kris Moerenhout met wie ik de ganse wedstrijd goed heb samengewerkt. Enkel een terug sterklopende Davy Stieperare kon ons nog remonteren in de voorlaatste ronde. Ik had terug nog een eindsprint in de benen en kon zo Kris afhouden voor de 5de plaats. Stijn won de wedstrijd voor Dimitri en Bram. Davy werd knap 4de, ik 5de Kris 6de en Fabrice Laga 7de.
Ik ben tevreden over men wedstrijd.
Een deze dagen zal men wedstrijdplanning voor de rest van het seizoen worden opgemaakt.

 De foto' s zijn totaal niet gelukt...
Ligt het aan het toestel, de fotograaf? of zullen we het maar bij het slechte weer houden...

 

BENQ0009-800BENQ0014-800BENQ0015-800

20:05 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Door weer .... ... en wind. Jij loopt blijkbaar steeds goed door !!! Mooie prestatie in zo'n weer. Ikzelf heb niet meegedaan. Ik vond het ietsje te slecht weer. Kejt !!!
Tot mss een volgende wedstrijd ?
Greetzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 02-12-07

De commentaren zijn gesloten.