14-01-08

Cross Maldegem

Het slechtste resultaat dit seizoen.
Al van in de opwarming voelde ik dat de ademhaling me ging parten spelen vandaag. En zo was het ook! De eerste ronde probeerde ik nog mee te gaan met David Stevens, Bram Coppens maar door de omstandigheden ging ik dat tempo niet lang uithouden. Het enigste wat ik kon doen was mijn tempo lopen en dat lag vandaag dus laag. De ene na de andere atleet liep me voorbij. Als kers op de taart kreeg ik er in de voorlaatste ronde nog een blaar bij op de hiel, waardoor ik nog half al mankend moest verder lopen. Meerdere malen aan stoppen gedacht maar dan bekijk je de wedstrijd beter als goede training in functie van volgende week. Ik heb het hier niet echt verkondigd maar deze week voelde ik me meerdere malen heel slecht, waardoor ik telkens twijfelde of ik zelfs men training zou afwerken. Woensdag kletsnat thuis gekomen van de training ( niet van het zweet maar van de gietende regen) en ik had het ijskoud. Waarschijnlijk kreeg ik dan vandaag de rekening gepresenteerd. ( Ik ben Bart Wellens niet he ). Vanavond of morgen enkele foto's en meer over het verloop van mijn seizoen.

09:55 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Geen paniek Hey Frederik ik was er ook te maldegem,en verdorie het was pas op het laatste moment dat ik je herkende en om eerlijk te zijn was het nog mijn man die je eerst herkende,ja maar je was toch nog negende en het is altijd nog cross daar word altijd zeer rap gelopen.wees tevreden een mindere dag maakt iedereen wel eens mee.

Gepost door: Anita | 14-01-08

Oeps .... het kan gebeuren !!! Ik zie je toch liever baanwedstrijden lopen. Daar kom je ten volle tot uiting !!! Gene paniek : ik kan maar zeggen cross = klote. Allée da vinne kik toch !
Keep up the good work Frederikje !

Greetzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 15-01-08

De commentaren zijn gesloten.