19-04-08

Conditie in stijgende lijn

Al een tijdje geleden dat ik hier nog iets had laten horen van mij. Maar wedstrijden heb ik momenteel nog niet gelopen. Volgend weekend komt daar echter verandering in met het Pk te Deinze.

Aangezien er enkele atleten van onze club hebben afgezegd voor de interclub. Moet ik deelnemen aan de 15OOm.
Nu dat het meer dan 2jaar geleden is dat ik nog op piste te zien was  ( ook voor de trainingen ) zie ik een wedstrijd als een 15OOm niet zitten natuurlijk.
Donderdag heb ik de eerste maal getest maar het was belange niet goed genoeg om laat ons zeggen ook maar achteraan mee te kunnen lopen.
Omdat het ook men eerste wedstrijd niet zou zijn loop ik dus volgende week het pk mee...
Wat ik er moet van verwachten is eigenlijk niet veel, dat mijn beentjes terug de feeling krijgen van op de piste te lopen dat zou al veel waard zijn.
Mijn verdere verwachtingen voor het seizoen zijn nog eens een 3000m te lopen enzo en binnen een goede maand terug naar wegwedstrijden over te schakelen en af en toe eens uit te wijken naar de piste.

 

13:12 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Terug op de goede weg Ja hoor het was zeker al een tijdje dat we iets te horen kregen.En zie daar is hij terug, het moet zijn dat je terug op de goede weg bent,nu je terug wedstrijden begint te lopen.Voor volgende week veel succes op het pk Frederik en hopelijk zijn alle zorgen van de baan

Gepost door: Anita | 20-04-08

Goed ... Eindelijk back on track en terug actie van jou !!!
Ik kijk al uit naar je resultaten .
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 21-04-08

De commentaren zijn gesloten.