29-06-08

Enkele wedstrijden op rij

Gisteren liep ik in de wijk Bilkhage 2 wedstrijden na elkaar. Normaal niet gepland maar doordat er op de 10km bijna niemand was en er toch mooie premies waren besloot ik maar deze ook mee te lopen. Op de 4.5km heb ik de eerste ronde 2 tot 3x geprobeerd van weg te raken door een stevige versnelling maar telkens werd het gat terug gedicht. Aan het einde van de eerste ronde en tevens ook de tussenspring plaatste ik een serieuze demarrage en niemand kon nog in mijn spoor geraken. Ik moest wel even bekomen van deze inspanning maar kon dat net niet lang genoeg doen want Fabrice Lagae plaatste juist dan zijn versnelling waardoor ik niet meer kon reageren. Een terug sterk lopende Kevin Cnudde haalde me ook nog in en zo werd ik 3de. Op de 9km liep ik nog een ronde mee met Dimitry Caby om terug de premie te nemen waarna ik mij liet uitzakken tot bij ploegmaat Dieter Van Lierde. Samen hebben we de resterende kilometers uitgelopen en liet ik hem eveneens in de laatste ronde begaan. Zo werd ik 2x3de en had ik ze toch goed verdiend op mijnen dagSmile

Spijtig dat er sommigen hun belofte niet nakomen, maar daar trekken we dan in het vervolg onze conclusies uit.

Vandaag was er dan een wedstrijdje in Oudenaarde ( 5,250km) en doordat het toch nog een mooie dag was besloot ik er maar aan mee te doen.Van tegenstand zag ik enkel clubgenoot Steven Dobelaere. Na nog geen km moest hij al lossen waardoor ik dus de hele tijd alleen heb gelopen. Na al mijn km's van gisteren waren de benen nog enorm goed waardoor ik toch een constant deftig tempo kon lopen zonder mij al te veel te forceren en zo eindigde ik in een tijd van 16'43sec.

Nu genoeg wedstrijden gelopen en ga ik voor 2weken uitblazen in de Dominicaanse Republiek en daarna is het terug voluit voor de sport.

 Tot een dezer weken

21:01 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Jongens toch.... .... ge zijt niet normaal !!! Proficiat met je prachtprestaties.
Enne.... enjoy your holiday .
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 29-06-08

De commentaren zijn gesloten.