06-08-08

Gouden 800m Lebbeke en 800m Oordegem

Na 5 weken zonder wedstrijd en 2 weken reis, was het zondag terug tijd om eens een wedstrijd te lopen. Ik wou eens zien hoe het nog met men snelheid gesteld was en ik liep een 800m te Lebbeke. Nog een geluk dat ik mocht starten in de B reeks. Voor een "gouden" nummer waren er enorm weinig reeksen zodat bij de vrouwen alles samen liep. Enkele reeksen vielen er vantussen waardoor ik al vroeger aan de start moest verschijnen dan verwacht. Het resultaat was dat ik niet genoeg was opgewarmd en dat men benen na 200m al verzuurd waren. De eindtijd: 2.02.83
Voor weinig snelheid te trainen en na 2 jaar zonder piste wel niet heel slecht maar dat moest toch nog beter kunnen.

2 dagen na lebbeke was Oordegem aan de beurt terug een 800m. Nu was ik van plan om eens heel goed op te warmen en zo was het ook. 40' losgelopen met deftige versnellingen zorgden daarvoor. Aan de start enkelen met een Pr van onder de 1'50, een Kristof Mouton goed voor al 1.54 dit jaar . Ik kon toch starten in de A reeks en werd 7de net voor Kristof in een tijd van 1.58.81! Een tijd waar ik uiteraard tevreden mee mag zijn.

Nu zaterdag zal ik hier in de buurt nog een stratenloopje doen van bijna 5km om de week daarna mijn debuut te maken op een 3000m.

12:25 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.