21-09-08

Bk Ekiden marathon Brussel

Sinds mijn 3000m te Ninove die nu toch al een maand achter de rug is, ben ik al de hele tijd op de sukkel. De pijn in de beide achillespezen wil maar niet verdwijnen maar kon of wou nog niet rusten omdat er gisteren nog de aflossingsmarathon op het menu stond. Nu winnaar van vorige edities RFCL niet aanwezig was, was het een uitgelezen kans om met onze Club onderafdeling AV Olsene het Bk te winnen. De zes atleten die daar voor zorgden waren in volgorde van lopen: Aman Gemeda, Dimitri Caby, Bart De Waele, Francies Van Steenbrugge, Ikke en slotloper Fabrice Laga.
Eventjes hebben we onze 1ste plaats moeten afstaan aan Ac Lebbeke maar door de sterklopende Francies was het gat terug snel meer dan 1' in ons voordeel. Aan de aankomst hadden we zelfs zo goed al 2' voorsprong op de 2de club Lebbeke dus.

Ook proficiat aan onze mix ploeg van Av Olsene met Wim De Praeter,Dieter Van Lierde,Hilde Van Hessche, Mathieu Lazou , Nathalie Tijtgat en Johan De Ketele die knap 2de werden in de categorie Mix ploegen na Nike team.

Voor mijzelf verliep het niet al te best. met afwisseling van enkele dagen training en enkele dagen niet te kunnen lopen omwille van te veel pijn was het geen sinecure om op dit zware parcours daar te Brussel nog goed voor de dag te komen.

De dokter heeft mij 5 a 6 weken rust voorgeschreven maar zolang zal ik het alvast niet uithouden. Vandaag heb ik al 70km gefietst kwestie van de luierik niet uit te hangen :)

Dank aan mijn clubgenoten en het bestuur van Av Olsene voor de lucratieve deelname en het in goede banen leiden van de voorziening van spijs en drank.

19:27 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Knap... Ne dikke proficiat met je knappe prestatie !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 29-09-08

De commentaren zijn gesloten.