21-11-08

Een lieve meid is niet meer

Aalter17082008-8Pas één dag na het ongeluk verneem ik het slechte nieuws: Valentien is aangereden door een auto. We kennen elkaar al enkele jaren, we volgden elkaar prestaties,waar we dan meestal de maandag samen op de finse piste konden over babbelen. Zo liep ik vorige week nog samen met jou… Ik weet nog precies wat we daar allemaal vertelden, af en toe ging ons gesprek wel eens over iets anders dan lopen, maar meestal gingen onze babbels over hetzelfde! Wat je nog zou kunnen doen om beter te worden, over je trainingen, over je voeding,… Je was zo met je sport bezig, uitgaan of andere zaken interesseerden je niet. Zo zei je me vorige week nog dat je zelfs geen vriendje wou, dit zou je alleen maar afleiden en je sport beïnvloeden . Alles wat je ook maar  kon bedenken deed je ervoor! Zo spontaan, altijd lachen , anders heb ik je niet gezien! Je was terug op de goede weg na je kwetsuren. Zoals iedereen wel doet, wou je van zoveel mogelijk artsen hun prognose kennen om er toch maar één uit te pikken die zou zeggen dat je terug mocht lopen. Altijd was je de eerste om mij om te hoogte te brengen over hoe het nu ging.Je had de toekomst voor je, nog zo jong, heel talentvol, karakter en inzet als geen ander!

Je familie leefde altijd intens mee met je sport! Je ouders deden alles om je zo goed mogelijk te begeleiden! Je vader bracht je altijd naar de training en de wedstrijden. Ze gaven je alles wat je nodig had.Ook dankzij hen stond je waar je nu was en dat apprecieerde je enorm!je moeke en vake  vertelden me altijd dat je naar mij opkeek. Toen je vorig jaar Belgisch kampioene werd en maar wedstrijden bleef winnen begon ik ook op te kijken naar jou!

Afscheid nemen valt zwaar, maar er geen kunnen nemen is nog veel erger!

Klein maar dapper zo zal ik je altijd herinneren…

18:22 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

15-11-08

Goed en slechts nieuws

Na mijn bezoek aan de specialist 2 weken geleden kreeg ik iets of wat geruststellend nieuws. Ik mag lopen ( in tegenstelling tot wat de andere dokter zei ) maar het moet binnen de pijngrens blijven. Vanzodra ik iets gevoel in de pezen moet ik stoppen. Leuk is anders maar goed. Met een lichte aanpassing aan de steunzolen, elke dag ijs leggen, veel rekoefeningen, kinébhandelingen,... zou er stillaan beterschap moeten in zicht komen!
Deze week heb ik echter weeral de strijd moeten staken van dinsdag tot vandaag omwille van een snotvalling. Woensdag had ik de kracht niet om te lopen en dus had het ook geen zin om nog verder te forceren. Normaal gezien ging ik lopen volgende week in Zele maar dat valt nu nog af te wachten. We zullen zien hoe het verloopt.

12:02 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

03-11-08

Korte Cross Waregem

Een eerste testje tijdens mijn opbouwperiode waarin ik nog zo goed als geen interval kunnen trainen heb, liep niet van een leien dakje!
Ik besloot om in waregem deel te nemen aan de korte veldloop en eindigde daarin als 8ste. Een heel mager resultaat dus! Exact 12 maanden geleden kwam ik er als 2de over de streep gelopen. Vooraf had ik al een niet zo goed gevoel met buikkrampen en weeral eens een bloedneus ( heb er iedere winter een gratis abonnement op ). Ik was raar maar waar als snelste vertrokken maar liet al gauw enkele anderen het kopwerk doen. Na de eerst  ronde moest ik de kopgroep al laten lopen en einde ik dus als 8ste. Vanavond om 21u45 (  Ik zal er moeten voor op blijven )mag ik op consultatie bij Dhr Coeman in Deinze voor mijn pezen,afwachten wat daar het verdict is. Morgen is Sabine er weer met meer weer.
( mss )

19:58 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |