20-12-08

Problemen

Verkoudheid: terug , conditie: weg?, zin om te trainen: op overschot, winterseizoen: voorbij.

Om het op de manier van Gwendolien te zeggen, gemoedstoestand: je mag eens raden.

Donderdag kreeg ik op mijn werk weeral eens enorme neusbloedingen die maar niet wouden stoppen! Meer dan 1uur lang bloedde mijn neus. Nog een geluk dat ik een handdoek bij de hand had. Gisteren avond voelde ik mij enorm zwak, hevige hoofdpijn en een warm - koud gevoel...
Zopas bij de dokter geweest en antibiotica zou de oplossing moeten brengen ( eindelijk )! Alsook de adertjes in de neus laten dichtbranden... Bloedanalyse krijg ik maandag avond. Een lage bloedruk waar ik ook altijd met te kampen heb is niet zo erg vertelde hij...

Waar mijn schip nu al stranden weet ik niet, hopelijk kan ik zo snel mogelijk terug deftig beginnen te trainen en uit kijken naar de wedstrijden...

 

cc eeklo (63)-800

Zo zie je maar hoe lastig het is om als sportman een heel seizoen op niveau te presteren, daarom ben ik dan ook enorm fan van Sven Nys, elke wedstrijd, zomer winter staat hij er. De combinatie van een perfect sportman, een voorbeeldige vader en een man die weet hoe je het leven moet aanpakken.

 

11:02 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Moed De moed niet verliezen hé. Als ik het goed lees gaan alle problemen opgelost worden en kun je met een schoon lei aan 2009 beginnen. Sterkte. Prettige feestdagen.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 20-12-08

Met je antibiotica zal je snel weer de oude zijn,zeker niet leuk met al die kwaaltjes.Veel beterschap en prettige feesten.

Gepost door: anita | 21-12-08

Dikke shit !!! Enwel Fredje , 'tzit u ook niet mee !!! Ik wens je in 2009 een vurig , gedreven en sportief jaar toe. 'tIs inderdaad klote als 'tnie gaat !!! En altijd diene zever van 'tkomt wel goe???? Idd 'tkomt wel goe maar 'tkan verdikke lange duren !!!
Ge weet als er iets is ... mailen he manneke !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 21-12-08

Kopke nie laten zakken Wel een slechte gemoedstoestand is eindelijk niet nodig ik zeg altijd het moet leefbaar blijven voor de mensen rondom je, altijd depre zijn lost ook niets op.Met u klasse sta je er volgendjaar zeker weer en da zal rapper zijn dan je denkt.Prettige feestdagen en hopen op een mooi 2009.

Gepost door: Bart | 22-12-08

2009 De beste (sport)wensen en een super 2009!!!!
grt.
Patrick

Gepost door: Patrick | 31-12-08

De commentaren zijn gesloten.