19-01-09

Lang geleden

Ik zie dat het al van 20/12/08 geleden is dat ik nog iets van mij liet horen, wel hier ben ik terug. We zijn ondertussen 2009 en hopelijk gaat het dit jaar wat beter met de conditie dan in 2008. Ik ben alvast goed begonnen, tijdens de koude kerst en nieuwjaarsperiode liep ik flink van km's. De interval trainingen blijven echter al heel de winter achterwege. Tot vorige week, dan liep  ik 8x1' tempo. Ook niet echt een training om over naar huis te schrijven. Tot  besloot ik gisteren om de lange cross te Uitbergen mee te lopen. Ik kan u al vertellen dat ik ben aangekomen!
Het ging nog beter dan verwacht, 4 van de 6ronden liep ik alleen opkop, nu ja alleen met de hele tijd iemand in mijn spoor die geen meter op kop wou lopen. Met de felle wind van gisteren een grote surplus om achter iemand te lopen uiteraard.
Na enkele aanmaningen om toch maar eens op kop te lopen was het dan een tafereel zoals in het wielrennen, even surplassen om toch maar van kop af te geraken, zonder resultaat echter. Omdat het voor mij toch een wedstrijd zonder ambitie was en eerder om te zien hoe het met de conditie was bleef ik dan ook niet meer aandringen en liep ik op mijn tempo de wedstrijd uit. De atleet Abdi Bashir van RCG genaamd week niet van mijn zijde. ( lees rug ). Hij had blijkbaar wel nog genoeg overschot om met mij in de laatste 500m een serieuze eindspurt aan te gaan. Maar zoals ik al zei door geen interval trainingen te doen was mijn anders zo fameuze eindschot nu serieus wat minder. Ik kon nog aanpikken maar erover geraken ging niet meer. Zo werd ik toch tevreden 6de en ging ik met een goed gevoel naar huis.

de uitslag:

1.Tom Vanslambrouck
2.Marc Vanderstraeten
3.Gert Van Poucke
4.Frederik Colpaert
5.Abdi Bashir
6.Ikke

Tot een volgende keer maar weer.

19:27 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |