19-02-09

Op naar hopelijk een goede zomer!

Een samenvatting van mijn winterseizoen hoef ik niet te maken! Een planning voor het komende zomer seizoen echter wel! Doordat ik de donderdag voor het pk terug last kreeg van een kriebelende keel en de dag erna terug slijmen en hoesten was het pk weeral een wedstrijd die ik moest laten links liggen... Omdat ik mij dan helemaal niet meer kon opladen voor nog een cross te lopen is het dan nu over en out! Die anderhalve week heb ik dan maar goed gerust! Dan ben ik sinds maandag eindelijk er goed aan begonnen!Of zal ik zeggen sinds zondag.Want ik stond aan de start van de winterjogging te Deinze.Daar ging ik normaal gezien meelopen met Franka maar aangezien ik ze niet tegenkwam voor de start liep ik de wedstrijd maar uit samen met clubgenoot Wim De Praeter. 
De teen doet nog wat vervelend in smallere schoenen maar het lukt aardig! Zo deed ik dinsdag een testje, ik liep 15km op straat in een tijd van 53' dus daar was ik best tevreden over!

Normaal gezien zal mijn eerst volgende wedstrijd zijn op 15/03 te Sluis.
Daarna hoop ik van terug op piste te kunnen trainen en ergens in juni-juli-augustus een goede 3000m te lopen!

 

dominicaanse 2008 (315)-800En als afsluiting van de zomervakantie terug ergens een ver reisje richting: palmboven, witstrand, koraalriffen,blauwe zee, droom je al mee??

10:48 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ja laat ons hopen dat het een mooie zomer word voor jou. De winter vlug vergeten hé.

Gepost door: natalie | 19-02-09

Schitterend.... ... een prachtige foto van jullie beiden !!!
Een plaatje .... geniet van elkaar als je op vakantie gaat maar eerst er nog es in vliegen maatje !!!
Grtzzz Gwen xxx...

Gepost door: Gwen | 22-02-09

De commentaren zijn gesloten.