19-02-09

Op naar hopelijk een goede zomer!

Een samenvatting van mijn winterseizoen hoef ik niet te maken! Een planning voor het komende zomer seizoen echter wel! Doordat ik de donderdag voor het pk terug last kreeg van een kriebelende keel en de dag erna terug slijmen en hoesten was het pk weeral een wedstrijd die ik moest laten links liggen... Omdat ik mij dan helemaal niet meer kon opladen voor nog een cross te lopen is het dan nu over en out! Die anderhalve week heb ik dan maar goed gerust! Dan ben ik sinds maandag eindelijk er goed aan begonnen!Of zal ik zeggen sinds zondag.Want ik stond aan de start van de winterjogging te Deinze.Daar ging ik normaal gezien meelopen met Franka maar aangezien ik ze niet tegenkwam voor de start liep ik de wedstrijd maar uit samen met clubgenoot Wim De Praeter. 
De teen doet nog wat vervelend in smallere schoenen maar het lukt aardig! Zo deed ik dinsdag een testje, ik liep 15km op straat in een tijd van 53' dus daar was ik best tevreden over!

Normaal gezien zal mijn eerst volgende wedstrijd zijn op 15/03 te Sluis.
Daarna hoop ik van terug op piste te kunnen trainen en ergens in juni-juli-augustus een goede 3000m te lopen!

 

dominicaanse 2008 (315)-800En als afsluiting van de zomervakantie terug ergens een ver reisje richting: palmboven, witstrand, koraalriffen,blauwe zee, droom je al mee??

10:48 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

02-02-09

Problemen blijven mij achtervolgen...

Gisteren werd er eens op een andere uur gelopen dan altijd laat in de namiddag!
Om 10u30 stond ik al aan de start voor een corrida in Oostende.
Doordat ik dinsdag op mijn werk een vezelplaat op mijn kleine teen heb laten vallen loop ik nu rond met een barstje in de linker kleine teen. Deze dinsdag avond kon ik niet in mijn schoenen waardoor lopen uitgesloten was. De dag erna kon ik dankzij een goede verzoring ( ijs leggen en intapen ) toch wat lopen. Nu ja altijd rechtdoor want bochten nemen ging niet alsook bergaf lopen was uit den boze...
Omdat ik mij had voorgenomen in Oostende te starten, deed ik dat ook!
Weliswaar met pijn maar goed, terug stoppen zag ik nu niet meer zitten.
Aangezien het vroege startuur had ik ook niet echt goesting om er voor op te staan dus heb ik maar gelopen zonder te eten...
Er stond heel wat wind en het voelde enorm koud aan...  Al van bij de start vloog Davy Stieperaere erin. Gevolgd door mijzelf en Dieter Broeckaert. Aangezien het tempo van deze beide heren iets te hoog lag met bovenvermelde obstakels liet mij uitzakken tot het achtervolgend groepje waar ik op mijn gemak uit de wind zat. De laatste kilometer kon ik nog versnellen waardoor ik dan ook 3de werd voor Patrick Van Peteghem. Door de harde ondergrond en het mijden van de kwetsuur aan de teen, had ik gisteren terug enorm last aan mijn linker achillespees... Hopelijk zet dat zich niet verder door, zodat ik zaterdag kan deelnemen aan het pk.

 

IMG_1631-800mijn klein pijnlijk teentje

19:17 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |