29-06-09

800m Kortrijk en 5km Oudenaarde

Zaterdag nam ik terug deel aan een 800m. Het was een lekker weertje om te gaan zwemmen of een terrasje te doen, maar niet om te gaan lopen..
Na een half uur te hebben gezocht achter de piste van KKS. waren we eindelijk toegekomen.
En wat me meteen opviel was hetzelfde als mijn vorige 800m te Ninove: weinig volk!
Zelfs zo weinig dat we maar met 5 in de A reeks stonden eigenlijk 4 want de look - alike van Eddy Merckx stond ook in de A reeks en had daar eigenlijk niets te zoeken maar soit. Hannas Agache ( kks ) starte iets te snel voor mij en de anderen waardoor hij de hele tijd voorop liep! .Maar nog voor de 600m stapte hij uit wedstrijd. Nog te vermoeid na de examenperiode en te weinig competitie in de benen! Ikzelf liep bijna constant in laatste stelling tot de laatste 100m waar ik nog iedereen kon remonteren en zo liep ik eigenlijk naar een povere 2.01...
Ik had nochtans goede benen!De B reeks liep met 2.03 niet meer sneller en zo won ik  een 800mTong uitsteken .Ik hoop dat ik eens tijdens een deftige wedstrijd onder de 2 kan duiken.

De dag erna stond ik aan de start van de 5km wedstrijd op straat te Oudenaarde.
Mijn gevoel van de dag ervoor werd nogmaals bevestigd! : Ik had nog steeds goede benen! En kon daardoor gemakkelijk de wedstrijd winnen. Het was aankomen met nog 1piste ronde en deze liep ik nog in 1.03. Zo heb ik het weekend afgesloten met 2 overwinningen...

Nu woensdag sta ik al terug aan de start van een 800m in het Noord Franse Halluin tijdens hun internationale meeting. Ik hoop daar mits een goede opwarming en goede benen op een tijd van onder de 2.00.

18:40 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met je 2 overwinningen!
Groetjes layla

Gepost door: Layla | 03-07-09

De commentaren zijn gesloten.