15-02-10

Hier ben ik weer

De tijd ontbreekt mij om nog veel neer te pennen de laatste maanden.
Aangezien je maar 1 keer aanwezig bent op de wereldbol, wil ik zoveel mogelijk doen, soms te veel...( andere dingen dan lopen bedoel ik ).
De laatste weken heb ik het toch kunnen opbrengen om mijn trainingen goed op te volgen. Ik liep deze winter 3 crossen, 1 lange te Zottegem. Die ik matig afwerkte zonder al te veel trainingsarbeid.
1 korte cross in Schellebelle waar ik net naast het podium eindigde. De laatste 200m liep ik daar nog in 8ste positie maar met een stevig eindschot nog opgeschoven naar de 3de plaats die ik slechts in de laatste 50m nog moest afstaan aan Berten De Vleeshauwer.

Op het pk in Ninove liep ik terug een korte cross, mijn derde van het seizoen en eveneens mijn laatste. Na een slechte start ( zover ik kan denken mijn slechtste ooit ) zat ik maar rond de 15de positie, met een man of 50 aan de start was het echt onmogelijk of ik moest al Bekele zijn om nog op te schuiven. Bij het ingaan van de 2de ronde kon ik met een forse versnelling opschuiven tot bij de kopgroep maar deze versnelling moest ik achteraf bekopen, maar werd toch verdienstelijk 8ste.

Afgelopen zondag liep ik als training en voor het amuzement de winterjogging in Deinze mee. De eerste ronde keek ik nog wat de kat uit de boom en de 2de ronde kon ik weglopen van al de rest. Maar met die enorme koude had ik het niet gemakkelijk met men ademhaling.

Voor de rest van het seizoen ga ik eens dingen doen dat ik anders niet doe, Namelijk deelnemen aan Oostende Brugge 10mijl. ( enkel als ik mag starten in box 1) en niet als ik achter pierke en polleke moet starten.

Daarna zal ik in Sluis mijn eerste halve marathon ooit lopen. Echter zonder enige ambitie of niet dat ik nu 100km per week ga trainen hoor. Dit wordt een eenmalige uitwijking. Omdat we daar telkens in clubverband lopen voor de overwinning in het algemeen klassement.
En als ik tussen mijn dagelijks werk en trainingen nog tijd over heb, dan doe ik verder aan mijn huis en s nachts probeer ik te slapenAfgesloten

13:36 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heel veel succes bij je plannen voor de wedstrijden!
Zet hem op hé.
Hopelijk zie ik je vlug nog eens op een of andere wedstrijd...
Dit is toch al een hééééééééél eind geleden hé ;)
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 20-02-10

De commentaren zijn gesloten.