12-05-10

Stratenloop Laarne

Aangezien ik vorig jaar ook aan deze stratenloop had deelgenomen, had ik besloten om dit jaar terug van start te gaan. Spijtig genoeg was het parcours totaal veranderd buiten vorig jaar en was het de hele tijd op de finse piste rond " crossen " met scherpe bochten en zo goed als geen vaste ondergrond onder de voeten.
Al na enkele 100den meters nam ik het initiatief en Thomas Van De Putte volgde vlot in mijn spoor. Na enkele malen goed te hebben doorgetrokken na een bocht wou Thomas van geen wijken weten! Mijn probleem tijdens deze wedstrijd was, dat ik nog te weinig interval trainingen en wedstrijden in de benen had, waardoor ik mijn inspanning niet lang genoeg kon volhouden om weg te lopen van mijn tegenstanders. En zo werd het ( ook op aanvraag van Thomas ) een spurt.
Thomas zette stevig aan waardoor ik niet anders kon dan mijn wagonnetje aan hangen, net toen ik er wou langskomen liepen er nog enkele gedubbelden in de weg waardoor ik nog met een manoevre langs de andere kan moest en kon passeren.
Zo werd ik toch winnaar na een spannende eindspurt.

Foto's kan je vinden op de blog van Natalie Tijtgat ( zie links )

 

10:24 Gepost door Frederik De Vuyst in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Spurt.... ... ge zijt wok ne zot hé als het om de 1e plaats gaat !!!!
Proficiat !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 15-05-10

De commentaren zijn gesloten.